Welcome!
Irene Adler | 20 ~ no more
teen | UMT Cita Warisan

-blog currently on hiatus-

Latest List
Full List

12 Apr; Darling, I Need You 4 10 Apr; Darling, I Need You 3 08 Apr; Darling, I Need You 2 07 Apr; Darling, I Need You 1 24 Jan; Racun: Sidestory 21 Jan; Racun 7 17 Jan; Racun 6 14 Jan; Racun 5 10 Jan; Racun 4 05 Jan; Racun 3 03 Jan; Racun 2 27 Dis; Racun. 05 Nov; Teddy bear ini.. 05 Nov; The Sunflower 30 Oct; 7 Hari Bersamamu
Home | Follow | Suggest


cbox


credit
Template by : IKA. Do tell me nicely if im not credit yours. tq ^^
"Sah!"



Asyila dan Ariff duduk bersama di birai katil. Mata Ariff tak lepas daripada merenung wajah pujaan hati yang telahpun sah menjadi isterinya. Asyila menggetap bibir. Semena, bahu Ariff dipukulnya berkali-kali.

"Sampai hati kau buat aku macam ni..! Sampai hati!!" Marahnya membuatkan Ariff terpinga-pinga.
Ariff mencengkam tangan Asyila untuk menghentikan pukulannya.
"Apa yang aku buat?"

"Sampai hati kau!" Air mata mula membasahi pipinya. "Kau biar aku tertunggu-tunggu sampai bertahun-tahun! Kau tak jawab pun confession aku, kau biar aku tertanya sendiri sampai hati aku dah tak sanggup nak fikir samada kita ni berjodoh ke tak.. Sampai hati kau seksa hati aku macam ni..!" Asyila teresak.

Ariff menarik tubuh isterinya ke dalam pelukan.
"Well, now aku dah ada kat sini kan? And aku dah tunaikan impian kau kan?"

Asyila menolak tubuh Ariff. "Blah la!" Mukanya memerah.
Ariff senyum sahaja.

"Eila.. Im here for you now. Im sorry for the past but for the future I promise you my heart, okay?" Pujuk Ariff sambil memberi pelukan sisi.

Asyila menjeling wajah Ariff.

"No! I dont want your heart." Tegasnya. "I want your commitment and understanding. Give your heart to Allah, and Allah will give you more than the world. Insyaallah."

Ariff terdiam kelu.

"And I'll give you loyalty and all I can offer for our relationship."

Ariff hanya mampu membalas dengan senyuman.
"Okey, insyaallah."

//aku berangan benda ni malam tadi.  *blushes* //and yes, benda pertama aku akan buat ialah pukul si dia sepuas hati sebab buat aku tunggu lama.

Labels:


Copyright of Irene Adler No Plagiarisme Please
<
>